Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, η Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων Act-TLO​, το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, και o Σύλλογος Φοιτητών ΜΠΔ, διοργανώνουν την 4η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από αποφοίτους  Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00  διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom:

https://tuc-gr.zoom.us/j/92325177125?pwd=ODhRZzFCSS9OZGtRSEh1OUJ4RjRhZz09


Η 4η ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή έχει ως ΣΤΟΧΟ την ενημέρωση των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για τη σύνδεση της πολυδιάστατης θεωρητικής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων αυτών. Είναι η ευκαιρία να ακούσουν και να συμβουλευτούν αποφοίτους της Σχολής ώστε να κατανοήσουν τις ουσιαστικές πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας την οποία θα βιώσουν στο άμεσο μέλλον.

Η ημερίδα ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 10 Ομιλίες Συμβουλευτικής σε Παραγωγή και Διοίκηση από προσκεκλημένους ομιλητές – έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς εργασίας και της εκπαίδευσης.

Η ημερίδα απευθύνεται στους φοιτητές της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης αλλά μπορούν να την παρακολουθήσουν και  φοιτητές όλων των σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom αποκλειστικά με το *ιδρυματικό* τους email.

 

H εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας facebook του Γραφείου Διασύνδεσης για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν.

 

Η ιστοσελίδα της ημερίδας

Facebook event page

 

 

 


Αφίσα της Ημερίδας

Σχολή ΜΠΔ

Η εκπαίδευση στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) του Πολυτεχνείου Κρήτης καλλιεργεί στους φοιτητές ικανότητες και δεξιότητες αναγκαίες για το δυναμικό σχεδιασμό συστημάτων παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών. Η Σχολή ΜΠΔ ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 1984 και είναι η πρώτη που ιδρύθηκε στην Ελλάδα με αυτό το αντικείμενο.

Περισσότερα...